Jasa percetakan

banner

Bulltech Nyayogikeun percetakan 3D sareng téknologi SLM sareng SLA

Bulltech nargétkeun pikeun nyayogikeun solusi 3D-stop sareng komprehensif, ngabantosan pangguna pikeun ngahontal desain optimal, ngirangan biaya produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, ningkatkeun kualitas produk sareng nyiptakeun nilai.

Aplikasi Industri

bannera1
bannera2
bannera3
bannera4

Produk ngarobih

pages-(1)
pages (1)
pages (2)
pages (3)
pages (4)
pages (5)
pages (6)
pages (7)
pages (8)

Ladenan Percetakan 3D Hiji-Stop

Bahan & Parabot
Jasa percetakan
Pos Ngolah
Tés Service
Identipikasi Standar Kualitas
Bahan & Parabot

Bulltech nyayogikeun peralatan percetakan SLM sareng SLA sareng bahan-bahan kalebet Titanium sareng Titanium Alloy, Superalloy, Tambaga sareng Tembaga Alloy, Stainless Steel, Alat Baja Tungsten Alloy sareng sajabana, sareng bahan résin pikeun warna anu béda.

Jasa percetakan

Éta kalebet téknologi SLM sareng SLA. Langkung ti 60 bahan tiasa dicetak, ukuran percetakan dugi ka 500mm * 400mm * 800mm (SLM) sareng 1600mm * 800mm * 600mm (SLA).

Pos Ngolah

Kami nyayogikeun jasa pamrosésan postingan kalebet motong Kawat, Poles, Mesin Bérés, Perlakuan Panas sareng sajabana

Tés Service

Kami nyayogikeun analisis komposisi Kimia, analisis sipat mékanis, analisis sipat fisik sareng mikrostruktur bahan logam. Tés géométris sareng uji nondestructive bagian.

Identipikasi Standar Kualitas

Sakumaha sarat klien ', kami nyayogikeun tés sareng sertifikasi ISO, Nadcap Opat Item Verifikasi, CNAS atanapi laporan pamariksaan ti SGS, BV jst.

Bahan Logam

Paduan Titanium

Grade1 (BT1-00) , Grade5 (BT6) , Grade23 (BT6C) , BT3-1 , BT9 , Ti17 , BT22 , Cti-62222S , Ti-811 , BT20 , Ti-6242S

Alloy Aluminium

Alsi12 , AlSi10mg , AlSi7mg, AlSi9cu3 , AIMg4. 5Mn04

Kakuatan luhur Baja

Aermet 100, 300M , 30CrMnSiA , 40CrMnSiMoVA

Tambaga jeung tambaga campuran

Tambaga jeung tambaga campuran

Beusi sténless

304, 316L, 321, 15-5PH, 17-4PH, 2Cr13

Superalloy

Inconel 718 (GH4169), Inconel 625 (GH3625), Hastelloy X (GH3536), Haynes188, Haynes230, CoCrW / CoCrMo

Alat Baja

H13, 18Ni300, Invar 36, 420

Tungsten Alloy

W-25, TAW