Warta Industri

  • United States Marines Use AM for New Vehicle Maintenance Tool

    Marinir Amérika Serikat Anggo AM pikeun Alat Pangropéa Kandaraan Anyar

    Sakali deui militér Amérika giliran pabrik aditif (AM) pikeun aplikasi inovatif pikeun ngabantosan aranjeunna di lapangan. Dina waktos ieu, Cell Corps System Command (MCSC) Advanced Manufacturing Operations Cell (AMOC) parantos ngabantosan ngembangkeun alat panyabutan setir logam dicetak 3D ...
    Maca deui
  • 3D Printing Applications in the World of Music

    Aplikasi Percetakan 3D dina Dunya Musik

    21 Juni mangrupikeun Fête de la Musique (ogé dikenal salaku World Music Day), perayaan internasional anu masihan seniman kasempetan turun ka jalan-jalan pikeun ningalikeun bakat musikna. Dina taun-taun ayeuna di industri musik, percetakan 3D parantos nunjukkeun seueur poténsi sabab nawiskeun seueur ...
    Maca deui
  • The World’s First 3D Printed Composite E-Scooter

    E-Scooter 3D Cetak Komposit munggaran di Dunya

    E-scooter parantos janten topik anu kontroversial saprak diwanohkeun di kota-kota gedé. Pendapat dibagi, hususna nalika ngeunaan kelestarian. Nyatana, e-skuter tiasa ramah lingkungan - utamina upami ngagentos perjalanan mobil atanapi bentuk transportasi umum anu sanés. Hiji studi ku ...
    Maca deui
  • RMIT Research Team Develops New Method for Designing Implants Using Bioprinting and Injection Molding

    Tim Panilitian RMIT Ngembangkeun Metode Anyar pikeun Ngadamel Implan Ngagunakeun Bioprinting sareng Injeksi Molding

    Di Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University), hiji tim panaliti, sareng dokter ti Rumah Sakit St Vincent di Melbourne, parantos ngembangkeun metode inovatif pikeun implan médis bioprinting. Daripada ngarancang parancah anu mana sél bakal ngalikeun, aranjeunna 3D nyetak ...
    Maca deui
  • Sakuu Announces the Launch of its 3D Printing Platform to Make Solid State Batteries

    Sakuu ngumumkeun Peluncuran Platform Percetakan 3D na pikeun Nyiptakeun Batre Nagara Padet

    Naha anjeun ngabayangkeun platform AM anu tiasa 3D nyitak batré mobil listrik anjeun? Ieu impian yén perusahaan Amérika Sakuu - baheulana KeraCel - ngaharepkeun ngahontal akhir taun 2021. Dina hubungan sareng Industri Musashi Seimitsu, éta hoyong ngarancang batré nagara padet (SSB) ngalangkungan aditif ma ...
    Maca deui
  • GE Aviation Switches to Metal AM for Four Parts, Cutting Costs by 35%

    GE Aviation Ngalihkeun kana Metal AM pikeun Opat Bagian, Ngirangan Biaya 35%

    Naha pabrik aditif logam ngagentos casting tradisional di sektor penerbangan? GE tangtos sigana panginten. Kolaborasi antara GE Aviation sareng GE Additive parantos ngadorong pabrikan pikeun ngalih tina casting investasi kana manufaktur aditif logam (AM) pikeun opat bagéan hawa anu ...
    Maca deui
  • OECHSLER Rethinks Ski Mask Design with 3D printing

    OECHSLER Rethinks Ski Topeng Desain kalayan percetakan 3D

    Ningkatna, perusahaan ningali manpaat tina ngagunakeun percetakan 3D dina olahraga. Perusahaan sanés parantos lebet kana cincin. Perusahaan Jérman OECHSLER, anu ngahususkeun kana pamekaran sareng pembuatan produk sareng sistem berteknologi tinggi, nembé waé narik perhatian kana desain sareng produksi ski ...
    Maca deui
  • 3D Printed Smart Buoys for Monitoring Marine Environments

    3D Printed Smart Buoys pikeun Pangimeutan Lingkungan Kelautan

    Kusabab dinten ayeuna mangrupikeun dinten resmi cai dunya, kami nyandak kasempetan pikeun nyaritakeun ngeunaan batré laut cai laut, didamelna, didamel, palampung pinter dirancang pikeun ngawas sareng ngumpulkeun data ngeunaan lingkungan laut. Ieu dikembangkeun salaku bagian tina Project Vitality Regional 2020 anu dipimpin ku Ulsa ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3