Bahan Logam

Pedaran pondok:

Bubuk logam mangrupikeun logam anu diréduksi janten partikel halus sareng mangrupikeun bahan dasar awal pikeun kaseueuran prosés percetakan 3D anu ngahasilkeun bagian logam. Percetakan 3D, ogé katelah manufaktur aditif (AM), mangrupikeun pabrik bagian sareng produk dina modél lapisan-demi-lapisan. Boh karakteristik bubuk logam sareng jinis prosés percetakan 3D tangtoskeun sipat produk akhir. Karakteristik bubuk lumangsung gumantung kana cara ngahasilkeunna, anu tiasa ngahasilkeun béda-béda morfologi partikel sareng purity.


Detil Produk

Tanda Produk

Baja stainless, Tipe ; 316L
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-53 μm
Wangunna Spherical
flowability 40 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 3,9 g / cm3
Kapadetan 7,98 g / cm3
Komposisi Kimia Fe Sésa
Cr 16 ~ 18 wt%
Ni 10 ~ 14 wt%
Mo 2 ~ 3 wt%
Bungbulang ≤2 wt%
Si ≤1 wt%
C ≤0,05 wt%
P ≤0,045 wt%
S ≤0,03 wt%
O ≤0,1 wt%
Sipat bagian Kapadetan relatif Kira-kira. 99,9%
Kakuatan regangan Kira-kira.560 MPa
Ngahasilkeun kakuatan Kira-kira.480 MPa
Elongation saatos narekahan Kira-kira 20%
Modulus elastisitas Sakitar.180 GPa
Teu karasa Kira-kira.85 HRB (158 HB)
Paduan aluminium , Tipe: AlSi10Mg
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-53 μm
Wangunna Spherical
flowability 150 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 1,45 g / cm3
Kapadetan 2,67 g / cm3
Komposisi Kimia Al Sésa
Si 9 ~ 10 wt%
Bungbulang 0,2 ~ 0,45 wt%
Cu ≤0,05 wt%
Bungbulang ≤0,45 wt%
Ni ≤0,05 wt%
Fe ≤0,55 wt%
Ti ≤0,15 wt%
C ≤0,0075wt%
Sipat bagian Kapadetan relatif ≥95%
Kakuatan regangan Kira-kira. 330 MPa
Ngahasilkeun kakuatan Kira-kira. 245 MPa
Elongation saatos narekahan Kira-kira. 6%
Modulus elastisitas Kira-kira. 70 GPa
Teu karasa Kira-kira. 120 HB

 

 Paduan titanium, Jenis: TC4 (Ti-6Al-4V)
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-45 μm
Wangunna Spherical
flowability 45 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 2,5 g / cm3
Kapadetan 4,51 g / cm3
Komposisi Kimia Ti Sésa
Al 5 ~ 6,75 wt%
V 3,5 ~ 4,5 wt%
Fe ≤0,25 wt%
C ≤0,02 wt%
Y ≤0,00 wt%
O 0,14 ~ 0,16 wt%
N ≤0,02 wt%
Cu ≤0,1 wt%
Lain 0,4 wt%
Sipat bagian Kapadetan relatif Kira-kira 99,99%
Kakuatan regangan Kira-kira.1000 MPa
Ngahasilkeun kakuatan Kira-kira.900 MPa
Elongation saatos narekahan Kira-kira 10%
Modulus elastisitas Kira-kira.110 GPa
Teu karasa Kira-kira.300 HV (294 HB)

 

Nikel-base superalloy Tipe: IN718
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-53 μm
Wangunna Spherical
flowability 40 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 4,1 g / cm3
Kapadetan 8,05 g / cm3
Komposisi Kimia Ni 50 ~ 55 wt%
Cr 17 ~ 22 wt%
Nb 4,75 ~ 5,5 wt%
Mo 2,8 ~ 3,3 wt%
Co ≤1 wt%
C ≤0,08 wt%
P ≤0,015 wt%
Si ≤0,35 wt%
Al 0,2 ~ 0,8 wt%
Ti 0,65 ~ 1,15 wt%
Fe Sésa
Sipat bagian Kapadetan relatif ≥99%
Kakuatan regangan Kira-kira. 980 MPa (1240 MPa saatos perlakuan panas)
Ngahasilkeun kakuatan Kira-kira. 780 MPa (1000 MPa saatos perlakuan panas)
Elongation saatos narekahan 12 ~ 30%
Modulus elastisitas Kira-kira. 160 GPa
Teu karasa Kira-kira. 30 HRC (47 HRC saatos perlakuan panas)

 

Ngatur Steel Steel: Jenis: MS1
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-53 μm
Wangunna Spherical
flowability 40 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 4,3 g / cm3
Kapadetan 8 g / cm3
Komposisi Kimia Fe Sésa
Co 8,5 ~ 9,5 wt%
Ni 17 ~ 19 wt%
Mo 4,2 ~ 5,2 wt%
Bungbulang ≤0,1 wt%
Ti 0,6 ~ 0,8 wt%
C ≤0,03 wt%
Al 0,05 ~ 0,15 wt%
S ≤0,01 wt%
Cr ≤0,3 wt%
Sipat bagian Kapadetan relatif ≥99%
Kakuatan regangan Arrpox.1090 MPa (1930 MPa saatos perlakuan panas)
Ngahasilkeun kakuatan Arrpox.1000 MPa (1890 MPa saatos perlakuan panas)
Elongation saatos narekahan Arrpox.4%
Modulus elastisitas Arrpox.160 GPa (180 GPa saatos perlakuan panas)
Teu karasa Arrpox.35 HRC
 Paduan kobalt-kromium , Tipe: MP1 (CoCr-2Lc)
Karakteristik Fisik ukuran partikel 15-53 μm
Wangunna Spherical
flowability 40 S (méter aliran Aula)
kapadetan jelas 4,1 g / cm3
Kapadetan 8,3 g / cm3
Komposisi Kimia Co Sésa
Cr 26 ~ 30 wt%
Mo 5 ~ 7 wt%
Si ≤1 wt%
Bungbulang ≤1 wt%
Fe ≤0,75 wt%
C ≤0,16 wt%
Ni ≤0,1 wt%
Sipat bagian Kapadetan relatif ≥99%
Kakuatan regangan Kira-kira.1100 MPa
Ngahasilkeun kakuatan Kira-kira.900 MPa
Elongation saatos narekahan Kira-kira 10%
Modulus elastisitas Kira-kira.200 GPa
Teu karasa 35 ~ 45 HRC (323 ~ 428 HB)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk