Tentang Kami

1

Bulltech TM

Bulltech ™ mangrupikeun Perusahaan Téknologi Tinggi Nasional Cina. Bulltech ™ ngagaduhan langkung ti 30 patén anu disahkeun, komitmen ka R&D, produksi sareng penjualan alat-alat aplikasi laser, kalayan téknologi optik sareng kontrol inti anu utama, Bulltech nyayogikeun Solusi Manufaktur Aditif Laser Industri pikeun konsumén global salami 20 taun, penjualan sareng jaringan jasa nutupan 20 nagara sareng daérah.

Bulltech ™ nyayogikeun solusi Manufaktur Aditif kalebet peralatan, bahan habis pakai, jasa téknis, jst. Ka palanggan dina sababaraha industri: Penerbangan, Énergi, Médis, Cetakan Industri, Pabrikan Mobil, Pengolahan Logam, Iklan sareng industri rélatif sanés.

Kalayan CE, ISO, FDA Certified, Bulltech bakal teras ngabantosan klien kami ngirangan biaya, ningkatkeun efisiensi sareng nyiptakeun nilai ku pokus kana téknologi sareng kontrol kualitas.

 

Misi Kami:

Laser ngajantenkeun pembuatan langkung gampil

Visi urang:

Pasar utama kalayan Téhnologi Optik Inti sareng Téhnologi Kontrol

Jangji Kami

Kaahlian Lokal

Kami keukeuh nyayogikeun jasa insinyur lokal, nyarios bahasa lokal sareng ngartos kabutuhan klien sacara jelas.

Produk meujeuhna

Kami nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur kalayan harga anu terjangkau, anu nyayogikeun kalapa anu luhur pikeun para palanggan dina bisnisna.

Gampang dianggo

Kami nyayogikeun sistem pangguna anu paling ramah sareng solusi. Operasi gampang, perawatan gampang, asesoris fleksibel anu ngajamin palanggan produktivitas tinggi sareng kasadiaan kalayan biaya operasional anu murah.

Performa anu saé

Kami nganggo komponén anu pangsaéna dina industri ieu sareng ngahijikeun sareng standar kontrol kualitas anu paling luhur sareng sistem saatos jasa pikeun mastikeun kinerja mesin anu saé sareng stabil.

Rakan anu dipercaya

Palanggan sareng dealer urang tiasa ngandelkeun kami sabab kami nawiskeun aranjeunna kaamanan, kontinuitas, sareng transparansi.

Dukungan kauangan

Kami nyayogikeun dukungan kauangan ka klien atanapi dealer anu disatujuan kauangan pikeun ngabantosan aranjeunna ngahasilkeun aliran kas séhat kalayan kapentingan Zero.

4e96ad71
d7d08d1b
tu1-1
tu1-2
tu1-3