BulltechTM - Perusahaan

BulltechTM  nyaéta Perusahaan Téknologi Tinggi Nasional Cina. Komitmen pikeun R&D, produksi sareng penjualan alat-alat aplikasi laser, kalayan téknologi optik inti anu utama, Bulltech nyayogikeun Industrial Laser Additive Manufaktur sareng Solusi Laser pikeun konsumén global salami 20 taun, penjualan sareng jaringan jasa nutupan langkung ti 20 nagara sareng daérah.

  • about-us-img

    20+

    Pangalaman Industri

    30+

    Patén Inventasi

    2000+

    Palanggan